Egyedi burkolatok

Cégünk, a Sikló Kft. 2002-től kezdve, külön kívánságra a legkülönbözőbb természetes anyagokkal burkolja a kádak, mosdók, zuhanytálcák előlapjait, külsejét, sőt, azok teljes felületét.

Formatervezőnk, Zala András által a kád gyártó szakmában először kifejlesztett technológia, az  úgynevezett negatív üvegmozaik, illetve bambusz intarzia kiküszöböli a burkolat egyenetlenségeiből eredő kellemetlenségeket és a burkolat integrált egységet képez az alaptest anyagával és megkönnyíti a tisztíthatóságot. Ezekre a különlegességekre is tíz év garanciát vállalunk.

A bambusz és az üvegmozaik így varázsolja át a fürdőszobák egyhangúságát az Ön egyedi elképzelése alapján.

Álmodja meg, mi megalkotjuk!!!

 

PEZSGŐFÜRDŐ

Kérésre bármely általunk készített és idegen kádba pezsgőfürdő berendezést építünk!

A pezsgõfürdõ rendszerrrel felszerelt fürdőkádakban áramoltatott víz és számtalan levegőbuborék rendkívül kellemes, bizsergető érzést okoz, elősegítve ezzel a fáradt izmok regenerálódását.

Engedje meg, hogy, bemutassuk Önnek az osztrák KOLLER cég technikai részegységeivel készült pezsgőfürdő rendszereinket.

1. Hidromasszázs:

A kád oldalfalán elhelyezett elszívón keresztül 1,1KW-2,2KW teljesítményű, elektronikus vagy pneumatikus vezérlésű vízpumpa szívja el a vizet és a fúvókákon keresztül nyomja vissza a kádba. Temperáló esetén plusz 1,5-3KW villamos energia szükséges. A kád külső oldalfalára felszerelt vízszint érzékelő akadályozza meg a motorok „szárazon” futását. Elektromos vezérlés esetén az indítógomb újbóli megnyomásával pulzáló működésre váltható át. A fürdővíz leengedése után negyed órával, néhány percre a rendszer automatikus szárítást végez.

Minifúvóka:
A kádak belső oldalfalán elhelyezett 6-10 fúvókán ( jet ) keresztül, állítható irányban jut vissza a víz. A jet-eken keresztül beáramló vízhez fokozatmentesen levegő keverhető. A jet-ek elhelyezésénél fogva, ez a rendszer elsősorban az elfáradt lábizmok lazítását, felfrissítését segíti elő.

Mikrófúvóka:
A kádak hátoldalán, a derék magasságában és/vagy a másik oldalán a lábfejnél, 4-8 egy vagy két sorban elhelyezett kisebb lyukátmérőjű mikrojet-ek vannak elhelyezve, melyeken keresztül nagy intenzitással áramlik vissza a víz. Az állítható fúvókával mindig a masszírozni kívánt derékrészre vagy talprészre irányíthatjuk a vízsugarat, melyekhez szintén keverhető levegő.

2. Levegőmasszázs:

A kádak fenéklemezén elhelyezett 10-20 db (a kád méretétől és az Ön igényétől függő) fúvóka körkörös peremén keresztül történik az előmelegített levegő befúvása jelentősen dúsítva ezzel a víz oxigén tartalmát. A motor teljesítménye 0,9-1,8KW közötti, vezérlése pneumatikus vagy elektronikus lehet. Elektronikus vezérlés esetén lehetőség van a levegőmasszázs intenzitásának szabályozására is.

3. Kombinált rendszer:

A fenti három alaprendszer bármilyen módon kombinálható egy kádon belül. Itt jegyezzük meg, hogy a víz leeresztése után a rendszer teljes csőrendszeréből is kifolyik a víz a speciálisan kiképzett lefolyó/túlfolyón keresztül.

SZERVIZ

A fürdőkád vásárlása, még inkább egy komplett fürdőszoba felújítása-építése hosszadalmas, fáradtságos folyamat, melyhez a Sikló Kft. igény szerint az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére:

Reméljük, hogy szolgáltatásainkkal segítünk Önnek céljai elérésében.

 

VARÁZS MŰHELY

Csokorba szedtünk néhány olyan régebbi munkánkat, különleges feladatunkat, mellyel talán Önnek is tudunk segíteni álmai fürdőszobája megvalósításában:

Amennyiben úgy érzi, hogy segítségére lehetünk, kérjük keressen meg minket!

A bambusz és az üvegmozaik így varázsolja át a fürdőszobák egyhangúságát az Ön egyedi elképzelése alapján.

Álmodja meg, mi megalkotjuk!!!