BemutatkozÁs

Tisztelt Látogatók!

A hazai szaniterek és fürdőszoba berendezési tárgyak tervezésében, gyártásában szinte egyedülálló cégünk a Sikló Kft. ebben az évben ünnepli negyedévszázados fennállását.

Zala András tulajdonos, formatervező azon kevesek közé tartozik, aki önnön útját járva, gondolkodásmódjának középpontjában az emberi formákat, érzelmeket helyezi, ami híven megmutatkozik a cég filozófiájában is.

A saját gyártású termékeinket a kiváló minőség és a folyamatosan megújuló gyártási technológia jellemzi. Ezt a 10 éves garancia is híven tükrözi.Cégünk különlegessége, hogy a tervezésben és kivitelezésben mindig izgalmas és újszerű, egyedi termékekkel lepjük meg a vásárlóinkat, köztük a legínyencebbeket is.

Az általunk gyártott kádakhoz és mosdókhoz hasonló stílusú fürdőszoba bútorok társulnak, melyeket a tulajdonos fia, Zala Zsolt készít a „letisztult formák jegyében”.

Ezek mellett a világ legszínvonalasabb külföldi gyártóinak termékeivel egészítjük ki palettánkat.

A családi vállalkozásként működő bemutatótermeinkben otthonos hangulattal, barátságos kiszolgálással segítjük a látogatóinkat a fürdőszoba átalakítás-kialakítás minden gondjának megoldásában.

 

 

 

 

 

REFERENCIÁK

A Sikló Kft. méltón büszke az évek alatt kivívott elismerésekre, amit az elégedett ügyfelek jelentős száma is mutat. Megrendelői sorába tudhat több híres színészt, média sztárt és politikust is. A cég részt vett több osztályon felüli szálloda és kastély fürdőszobáinak kialakításában, wellness központok fürdő helyiségeinek berendezésében.

Ime néhány fotó (megtekintéshez kattintson a képre!) ízelítőként, hogy az Ön otthona is különlegessé válhasson: